東条産山田錦を贅沢に全量使用した定番の純米吟醸酒です。口当たりは非常に滑らかで、「御料理を引き立てること」を第一に考えた控えめな酸味と旨味のバランス。華美な装飾はせず、静かな品格を備えたクラシックな味わいが、かつお節をはじめとする削り節から引いた出汁や淡泊な白身魚を使った御料理など、素材の繊細な味わいを際立たせます。
Our signature junmai ginjoshu made exclusively with Yamada Nishiki grown in Tojo. It has a smooth mouthfeel and a balance of umami and modest acidity that enhances its compatibility with food. With a classic taste profile that is elegant but not overly fancy, it quietly accentuates more subtle flavors such as light white fish dishes and stock made from bonito flakes.
■ 原材料名:米(国産)、米麹(国産米)■ 使用米:兵庫県特A地区東条山田錦■ 精米歩合:麹米・掛米 ALL55%■ アルコール分:15%■ 内容量:1800ml / 720ml
■ Ingredients: Rice (produced in Japan), rice koji(produced in Japan) ■ Rice variety: Yamada Nishiki grown in Tojo, Toku-A area of Hyogo Prefecture ■ Rice Polishing Ratio: 55%. ■ ABV: 15% ■ Vol: 1800ml / 720ml
Online Shop〒421-1121 静岡県藤枝市岡部町岡部744
744,Okabe,Okabe-cho,Fujieda-shi,Shizuoka,421-1121,JAPAN